Лопте на поклон школама Обележен Дан града Смедерева Међународни дан детета Хитна помоћ добила мобилни апарат дефибрилатор Обавештење ЈКП Водовод Смедерево


Смедеревска тврђава

Овде можете погледати слике Смедеревске тврђаве.