Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


“Романтика” довози посетиоце на “Смедеревску јесен”

Туристички воз "Романтика" током септембра превозиће путнике до Смедерева, Палића, Вршца и Сремских Карловаца, на традиционалне јесење бербе грожђа, саопштиле се "Железнице Србије".

На “Смедеревску јесен” воз "Романтика" ће возити у недељу, 9. септембра. Полазак воза из Београда је у 08.10 сати, у Смедерево стиже у 10.50 сати. Из Смедерева се "Романтика" враћа у 19.25 сати, а долазак у београдску железничку станицу планиран је у 22.05 сати.

Цена карата је 372 динара за трећи разред, 447 за други, а 536 динара за први разред, деца и пензионери плаћају 268 динара за све разреде, док пензионери за превоз у првом разреду треба да издвоје 376 динара.

Саобраћај музејског воза до Палића, на традиционалну манифестацију бербе грожђа, биће организован у суботу, 15.септембра, дан касније "Романтика" ће путнике возити на вршачку бербу, а последње суботе у месецу, 29. септембра, превозиће путнике од Београда до Сремских Карловаца, на тамошњу бербу грожђа.

Путници могу купити карте за вожњу "Романтиком" у главној железничкој станици Београд, станици Вуков споменик и железничкој станици у Новом Саду, као и у туристичким агенцијама које продају возне карте.