Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


„Дани Азањске погаче”

Туристичка организација је учествовала на манифестацији "Дани Азањске погаче" у Азањи на позив Туристичке организације Смедеревска Паланка, на којој је представила програм предстојеће „Смедеревске јесени" 126. по реду.

 

Центар догађања када је вино у питању биће Вински град, а на Тргу ће бити продавани пољопривредни производи, тако да ће грађани Смедерева и гости, којих ће бити више десетина хиљада бити у прилици да купе по повољним ценама грожђе, воће, вино и остале производе.

 

Такође ће бити постављене пољопривредна и привредна изложба, а неће изостати ни богат културно-уметнички програм који ће се одвијати на неколико локација у граду  - у Тврђави, на Тргу и градским улицама.

 

Због великог интересовања учесника, ова манифестација ће трајати од 6. до 29. септембра, а

„Дани Азањске погаче" планирани су за промоцију Смедеревске јесени.

 

Посетиоцима је уз пропагандни материјал послужено и смедеревско воће уз позив да дођу у наш град, који је "вазда отворен".