Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


68. рођендан ПУ Наша радост

Запослени и малишани у Предшколској установи Наша радост у Смедереву обележили су у петак 68. рођендан.

Директорка Предшколске установе Наша радост, Мирјана Ћосић, поздравила је госте и захвалила се што су, својим доласком,  увеличали прославу.

„Од почетка до данас, ми смо расли и стварали, множили осмехе и број деце“, рекла је, поред осталог, директорка Ћосић.

Председник Скупштине града Смедерева, Бранче Стојановић, честитајући домаћинима рођендан, истакао је важну улогу коју ова установа има.

„Ваша мисија је изузетно значајна. Испред руководства Града, желим да вам захвалим на томе и поздрављам што су присутни и бивши руководиоци и сарадници. Чињеница је да ништа не почиње од данас и 68 година представља историју, па верујем да је за сваки временски период неко од ваших претходника заслужан“, поручио је Стојановић.

Он је нагласио да се у овој установи активно ради на побољшању услова рада и поздравио отварање мешовитих група за најмлађе по смедеревским селима.

Стојановић је најавио нови објекат у Радинцу и подсетио на тежњу коалиције на власти, у вези са стварањем приближно квалитетних услова за сву децу, без обзира да ли живе на селу или у граду.

„Желим вам да наставите да радите, као што сте до сада чинили, а локална самоуправа мора да цени рад и вашу стручност, уз наду да ћете и даље имати брз и динамичан развој и, оно што је најважније, желим да има још више деце“, закључио је Стојановић.

Малишани и њихови васпитачи потом су за госте припремили занимљив музички и спортски програм.

У оквиру Предшколске установе Наша радост, у седам објеката у граду и два у селима, са дванаест мешовитих група у сеоским месним заједницам, своја прва знања стиче око 2.500 деце.