Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Апел грађанима Смедерева

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ,

          У име свих јавних комуналних предузећа, свих инспекцијских служби и одељења комуналне полиције обраћамо Вам се са молбом и жељом да нам се придружите у нашим напорима да Град Смедерево очистимо и уредимо онако како ОН то и заслужује.

          У том смислу, молимо Вас :

          - да комунални отпад из својих џакова и кеса не одлажете поред или у ђубријерама постављеним дуж тротоара, на трговима и шеталиштима. Право место за ту врсту отпада су ограђени контејнери који се налазе у блоковским двориштима зграда и другим видљивим местима у граду.

          - да комунални отпад као део грађевинских активности тзв.шут не одлажете у градско језгру (Железничка станица, Веслачки клуб, простор иза тврђаве) већ на градској депонији.

          - да ситан комунални отпад (жвакаће гуме, празне кутије цигарета, празне папирне, пластичне кесе, папирне марамице и слично одлажете у ђубријере дуж тротоара, тргова и шеталишта. Оне својим габаритом и служе тој намени.

          -  да покажемо солидарност на делу, да дамо пример својој деци и будемо поносни на изглед свога града.

 

 

 

ВАША ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА