Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Атлетичари освојили 21 медаљу, од тога 9 златних

Чланови Атлетског Клуба Смедерево били су више него успешни и на претходна два такмичења, где су укупно освојили 21 медаљу, од тога 9 златних одличја.

Прошле среде одржан је 36. Јесењи крос Атлетског клуба Партизан, испод северне трибине фудбалског стадиона. Промотери овог кроса су били Фрањо Михалић и овогодишњи освајач сребрне медаље на Првенству Европе у атлетици, Емир Бекрић.

Одржано је укупно18 трка, од предшколаца па до ветерана, а чланови смедеревског клуба су освојили 10 медаља. Златом су се окитили Сара Стокић, Стефан Босић и Огњена Михајловић, сребром Алекса Ковачевић, као и Весна Лекић Михајловић, у конкуренцији ветеранки И бронзом Теодора Стевановска, Марко Миловановић, Никола Филиповић, Милан Владисављевић и Лазар Секулић (у конкуренцији ветерана).

Такође у среду, одржана је и 65. Улична трка града Панчева, на којем су Смедеревци освојили 11 медаља – Прво место: Лана Ивковић, Алекса Ковачевић, Сара Стокић, Стефан Босић, Огњена Михајловић и Милан Владисављевић, Друго место: Теодора Стевановска, Никола Филиповић, Емилија Станојевић и Треће место: Тара Владов и Лука Божиловић.

Треба напоменути да су се у активности АК "Смедерево", после дужег времена, укључила изузетно талентована деца из ОШ "Иво Андрић" из Радинца, нарочито Никола Филиповић и Марко Миловановић, а највеће заслуге за обновљену сарадњу припадају наставнику Момиру Гаговићу.