Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Балкански шпијун из Петровца на Млави

На позоришном репертоару Центра за културу у уторак, 3. децембра наћи ће се култна драма Душана Ковачевића „Балкански шпијун", у извођењу Позоришта „Бата Булић" Културно просветног центра Петровца на Млави.

 

Представу је режирао Милош Јагодић, редитељ из Београда који је до сада режирао око четрдесет представа у позориштима широм земље и више од сто педесет радио драма, од којих су многобројне учествовале на најзначајнијим домаћим и светским фестивалима.

 

„Ново тумачење Балканског шпијуна, омиљене домаће комедије о политичкој параноји Илије Чворовића, доноси нам бившег милошевићевца, сада, после ревидирања става, ловца на хашке оптуженике. Следећи своју параноју, он прогања свог подстанара у ком види хашког оптуженика, који на души носи велики број злочина и због кога нам не дају у Европу."

 

Представа почиње у 20 часова, на Великој сцени Центра за културу Смедерево, а цена улазнице је 200 динара.