Bazen počinje sa radom
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


Базен почиње са радом

Данас почиње са радом Градски базен на Спортском центру у Смедереву.

 

Базен ће данас радити од 11,00 до 19,00 часова, а боравак на најуређенијем и најбезбеднијем купалишту у Смедереву посетиоце ће коштати 190 динара.

 

Завод за јавно здравље у Пожаревцу издао је сертификат о исправности воде за купање на смедеревском базену на Спортском центру. Према налазима надлежних служби, вода из базена је прошлих сезона била најквалитетнија у Подунавском и Браничевском округу.

 

Током наредне недеље је планирано свечано отварање овогодишње купалишне сезоне на комплексу базена на Спортском центру.

 

На смедеревском Спортском центру радиће три базена, од којих је најмањи за децу, други је незнатно већих димензија за обуку непливача и базен олимпијских размера, као и тобоган. И ове године је планирана школа пливања.

 

Посетиоци ће током боравка на базену моћи да изнајмљују нове сунцобране, који ће бити на трибинама и чије ће коришћење бити бесплатно до свечаног отварања.

 

Базен у понуди има топло слано и слатко пециво, палачинке, помфрит и све врсте безалкохолних пића.