Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Бесплатно ноћно купање

Градски базен током викенда отвара своје капије у вечерњим сатима за све посетиоце, потврдио је в.д. директор Спортског центра Миломир Мића Томић.

“Улаз на комплекс базена на Спортском центру је бесплатан од 20,00 до 23,00 сата и користим прилику да позовем све наше суграђане да дођу и уживају у ноћном купању”, рекао је Томић.

Он је нагласио да се бесплатно ноћно купање односи на овај викенд, а да ће сличних изненађења бити и следеће недеље.

“За следећи викенд припремамо игре на води, а сваког дана од 14,00 часова организујемо игре за децу у базенима, али и у чамцима, са пригодним наградама. Игре смо планирали у следећи петак, суботу и недељу, као квалификације, а финале наредног викенда. Имаћемо и такмичење у пливању, под именом Отворено првенство Смедерева”, појаснио је Томић.

Према Томићевим речима, промотер ће бити наш репрезентативац Чаба Силађи. Требало би да дође и Нађа Хигл, уколико у том тренутку не буде у иностранству, казао је Томић.

У оквиру “Смедеревске јесени”, 8. и 9. септембра, планиран је и први турнир у ватерполу, за ветеране, са екипама из Беле Цркве, Београда, Крагујевца и Панчева.

Базен ће ове године радити до завршетка “Смедеревске јесени”, а уколико временске прилике дозволе и до средине септембра.