Висока делегација ХБИС Гроуп у посети Смедереву ... ... Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше


Бесплатно школовање и лечење у Америци особа са инвалидитетом

Организацији особа са ампутираним екстремитетима Смедерево упућен је позив преко Амбасаде САД у Београду и организација које се брину о размени студената, да одређени број деце, који прође мали тест познавања енглеског језика, може да добије бесплатно школовање и лечење у Америци у наредне две године.

 

Позив се односи на децу рођену од 05.03.1996.године до 15.07.1999.године. Могу да се јаве и деца која болују од дијабетеса и континуирано примају инсулин.

 

Потребно је да се заинтересовани хитно јаве због сређивања потребне документације и организовања теста који ће бити одржан у Београду, у присуству родитеља.

 

Стигао је позив и за старији узраст студената, особа са инвалидитетом, за програм бесплатне размене судената, у циљу студирања на Универзитету ЕИЛ у Америци. Пријаве за мастер студије, које је такође бесплатно, донети у просторије Организације.

 

Уколико се на оба позива пријави већи број заинтересованих, постоји могућност организовања теста и у Смедереву.

 

Организација особа са ампутираним екстремитетима Смедерево налази се у Карађорђевој улици 5-7, у приземљу Центра за културу, а број телефона је: 619 - 770 (Јован Јовановић)