Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Боксерска ревија Смедеревска јесен 2012

У недељу је одржана међународна боксерска ревија у организацији БК Смедерево, под називом Смедеревска јесен 2012. Учествовало је 76 боксера из Србије, Црне Горе и Румуније. Своје представнике имала су 22 клуба, од којих 3 страна – из Темишвара, Румунија, Будве и Бјелог поља, Црна Гора.

Тренер Боксерског клуба Смедерево Велимир Савић, оценио је недељну боксерску ревију успешном, а као доказ наводи 23 борбе у којима су могли да уживају смедеревски љубитељи ове племените вештине.

„Нема бојазни за бокс у Србији, то је показала ова ревија. Толики број учесника показује да је бокс у Србији у експанзији, а посебно радује пораст броја девојака у овом спорту. Од осам смедеревских боксера, пет је боксовало, три су победила и два изгубила мечеве“, рекао је Савић.

Најбољи боксер ревије је Андреја Давидовић у тешкој категорији из Боксерског клуба Фонтана, Београд. Најбољи техничар је Велимир Угреновић из Боксерског клуба Чолаковић из Барајева, а за најбољег страног боксера проглашен је Витан Давид из Румуније.

Пехаре су уручили генерални секретар БСС Миладин Васојевић, председник БК Смедерево Божидар Милић и председник БСБ Божидар Тадић.

Боксерски клуб Смедерево, на челу са председником и првим тренером Велимиром Савићем, доделио је захвалнице сваком клубу који је узео учешће на Петом колу лиге у склопу манифестације Смедеревска јесен.

Боксерска ревија Смедеревска јесен 2012, одржана је у оквиру Петог кола ревијалне лиге Београда, а покровитељ је град Смедерево.