Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


ДАНАС у Смедереву

Сарадња са градом све је успешнија

Већ од јутарњих сати, у суботу, док се монтирао штанд испред  брендираног комбија листа Данас Смедеревци су пристизали, како би на време обезбедили свој примерак Данаса и добили поклон. Акција дневног листа медијски је пропраћена а штанд су посетили представници локалне самоуправе на челу са градоначелником Предрагом Умичевићем.
Уз бројне грађане,штанд су посетили и Бојан Костић заменик председника Скупштине града, Драган Станић и Бојан Теофиловић помоћници градоначелника, др Весна Јеремић Драгојевић члан Градског већа, Илија Трујић, извршни директор за производњу и одржавање Мессер Техногас у Смедереву, Драгољуб Браца Мартић, директор ЈП Смедеревска тврђава, Томислав Стевановић директор Историјског архива у овом граду, Небојша Ристић директор ЈП ТВ Смедерево, представник фабрике „Желвоз“ из Смедерева, предузећа „Ласта“, познати карикатуриста Слободан Срдић и многи други посленици из културе, привреде, спорта...
- Захваљујем се редакцији и руководству листа Данас што су обратили пажњу на Смедерево, препознали добре теме и пренели лепе слике нашег града. Ово је већ друга година сарадње са листом Данас који подржава не само привредне и спортске успехе, већ и са посебном пажњом афирмише културне догађаје у граду. Много нам значи снажна подршка листа Данас амбијенталном фестивалу Тврђава театар, који је, без скромности, најбрже афирмисао смедеревску Тврђаву. Ова светковина културе скренула је пажњу на предности Малог града за овакве садржаје. Тврђава, захваљујући томе, сада има огроман број постилаца – рекао је градоначелник Смедерева Предраг Умичевић.
Смедеревце, који су посетили штанд и разговарали са новинарима листа Данас, занимало је када ће почети редовно да излази додатак Смедерево Данас. Други број листа „Смедерево Данас“, бар ако је судећи према интересовању, наишао је на добар одазив код Смедереваца. Жеља редакције Данаса ја да читаоце писаном речју, у доброј традицији и већ препознатљивом стилу и убудуће обавештавамо о свим важнијим догађајима у граду и будемо верни хроничари дешавања у некадашњој средњевековној српској престоници, рекли су представници листа Данас.