Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Дани Дунава 2009У оквиру манифестације Дани Дунава у Смедереву, у петак, 3. јула у 10.00 часова малишани ПУ Наша радост пустили су у фонтану на Тргу, папирнате бродиће са еколошким порукама. Симболично, најмлађи суграђани желели су да укажу одраслима на значај заштите животне средине и Дунава.

Протеклог месеца малишани Предшколске установе Наша радост бројним активностима и представама, реци у част , обогатили су програм обележавана Дана Дунава у Смедереву, који је сврстан у најбоље организоване у Србији.

Покровитељ манифестације је град Смедерево а завршница читавог програма је 4. Међународни фестивал фолколра Подунавских земаља који ће бити одржан 4. јула.

Градоначелник Предраг Умичевић, зам. градоначелника др Јасна Аврамовић, сви помоћници и чланови Градског већа дружили су се са малишанима и поделили им дечје часописе Крцко и књиге Оригами за почетнике.Новинари су анкетирали децу. ( Дунав, екологија, како цувати околину...).