Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Дани цвећа 2013.

Манифестација „Дани цвећа" почиње у петак, 10.маја и трајаће до недеље, 12.маја. Штандови ће бити постављени у Његошевој улици.

 

Свечано отварање манифестације је 10. маја у 12 часова, а додела награда истог дана у 14 сати.

 

Награде ће бити додељене за квалитет расада, за најлепши штанд, за најбољег аранжера цвећа, за најлепше уређено двориште и најлепши балкон.

 

У акцију пролећног уређења града укључена су сва јавна предузећа, Туристичка организација града Смедерева, месне заједнице, као и Предшколска установа Наша радост, чији ће малишани учествовати и у акцији садње цвећа.

 

Манифестацију ће обележити и концерт у Центру за културу, под називом „Продавачица љубичица", са гостима Јадранком Јовановић и Оливером Његом, под диригентском палицом Војкана Борисављевића. Концерт почиње у суботу у 20 часова.

 

Организациони одбор манифестације „Дани цвећа" очекује добру посећеност излагача и посетилаца из Смедерева и околних градова.

 

ПРОГРАМ

Петак, 10. мај

 

11.30 часова - музички програм 

Учествује ГКУД Смедерево

 

12.оо часова - свечано  отварање манифестације

12.30-13.30 часова - такмичење у аранжирању свежег цвећа

14.оо часова - подела награде

15.оо часова -деца саде цвеће у својим вртићима

  

Субота, 11. мај

9 до 20 часова - Продајна изложба цвећа

20.оо часова Велика дворана Центра за културу Концерт поводом дана цвећа" Продавачица љубичица" учествују: Јадранка Јовановић, Оливер Њего, оркестар Војкана Борисављевића

 

Недеља, 12. мај

9 до 20 часова Продајна изложба цвећа                

19.оо часова затварање манифестације