Град Смедерево поново организује представе за децу по сеоским школама Још један успешно реализован концерт смедеревских културно-уметничких друштава НАСИЉЕ НАД ЖЕНАМА У СУБОТУ ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА СМЕДЕРЕВА Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу


Девет година од отварања Дневног боравка Сунце

Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама Смедерево обележило је данас  девети рођендан Дневног боравка „Сунце“.

Корисници Дневног боравка „Сунце“, заједно са својим васпитачима, припремили су пригодан програм поводом обележавања деветог рођендана, којем су присуствовали Бојан Теофиловић, заменик градоначелника, Бранче Стојановић, председник Скупштине града и др Весна Драгојевић Јеремић, помоћник градоначелника ѕадужена ѕа ѕдравство и социјлану политику.

Дневни боравак „Сунце“ почео је са радом 15.септембра 2003.године и намењен је деци са интелектуалним инвалидитетом као сервис подршке породици у целини.

Свакодневно, у целодневни рад Дневног боравка, укључено је двадесет корисника са умереним, тешким и вишеструким степеном ометености.

Кроз радионице, које се дешавају у простору Дневног боравка у поподневним часовима, укључено је око стотину деце, омладине и њихових родитеља.