Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Дочек Нове 2013. на Градском тргу

Празнична атмосфера у Смедереву поводом наступајућих новогодишњих празника полако се захуктава.

Град Смедерево је тим поводом организовао претпразнична дешавања у центру града, па ће тако почев од 24. до 31. децембра у Винском граду свакодневно бити пуштана музика са разгласа, а за избор песама задужен је ди џеј Света.

Последњег дана 2012. године на Градском тргу најмлађи Смедеревци, деца Предшколске установе „Наша радост“, традиционално ће извести свој Новогодишњи програм са почетком у 11 часова.

31. децембра, суграђане који Нову 2013. планирају да дочекају на Градском тргу, већ од 22 часа забавиће ди џеј, а један сат пре поноћи почиње концерт групе Connection са гостима Јованом Миловановић, Срђаном и Микицом Бранковићем и Владимиром Филиповићем.

У 23 часа и 50 минута двадесетоминутним програмом представиће се Градски Куд „Смедерево“, током чијег ће наступа, тачно у поноћ,  на небу изнад града засветлети раскошан ватромет.

Следи наставак концерта групе Connection који је планиран да траје до 45 минута иза поноћи.