Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Донатори из Америке уручили помоћ деци и пензионерима

 
 
У Дворани Смедерево 1. јуна, у 11.00 часова организован је хуманитарни концерт поводом уручивања  помоћи деци из Кампа за избегла и расељена лица, деци из хранитељских и социјално угрожених породица из Смедерева, Милошевца и Раче Крагујевачке.

Реч је о 400 комплета гардеробе ( јакна, фармерице, дукс, мајица и качкет ).
Помоћ је прикупила хуманитарна организација Саве Сербиан цхилдрен ( Спасите српску децу ) из Америке, на иницијативу оснивача ове организације, Милоша Шупице. Такође је из исте донације обезбеђено око 500 наочара за пензионре. Уручивању донације и хуманитарном концерту који је тим поводом уприличен, присуствовао је и Адриан Татаракис, председник организације  Хелп тхе Wорлд Сее. Градоначелник Смедерева, Предраг Умичевић је донаторима уручио  поклоне и захвалнице. Концерту је присуствовао и његово преосвештенство, владика браничевске епархије Игњатије.

За уважене госте, донаторе, представнике локалне самоуправе и децу су програм извели  Етно група и ученици Музичке школе Коста Манојловић, њихов средњошколски рок састав као и Културно уметничко друштво из Раље.