Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


ЕXИТ у Смедереву

У Малом граду смедеревске Тврђаве, Туристичка организација града Смедерева и «DEJAVU music" 15. јуна представиће најпознатији српски фестивал EXIT.

 

Један од најцењенијих берлинских ди - џејева и продуцената Александер Ковалски наступиће у оквиру „Burn Road to Exit'' - промо журке на смедеревској Тврђави.

 

Препознатљив по свом моћном звуку, који спаја техно ритмове са богатим хармонијама и софистицираним вокалима, Kowalskog чине једним од најистакнутијих представника берлинске техно сцене у последњих 15 година.

 

Препознатљив je по својој музичкој свестраности кроз коју провлачи различите жанрове, због чега је постао цењен међу најбољим ди - џејевима и продуцентима из целог света.

 

У склопу најаве за Exit R:Evoluciju 2013, Exit i Burn организују низ промотивних журки током јуна и јула у 5 градова Србије.

 

За улаз је потребно понети чеп од било које BURN амбалаже.