Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Фондација „Драгица Николић“ и Град Смедерево даривали смедеревске малишане

Фондација „Драгица Николић" у понедељак је деци  из Предшколске установе „Наша радост"поклонила представу „Дизнијев новогодишњи урнебес", а Град Смедерево је обезбедио новогодишње пакетиће са слаткишима и играчкама за 124 групе малишана.

 

Представи су присуствовале градоначелница др Јасна Аврамовић, Драгица Николић, председница Управног одбора Фондације „Драгица Николић", Виолета Карић, директорка Фондације „Драгица Николић"  и Мирјана Ћосић, директорка Предшколске установе „Наша радост" , након чега су предшколцима поделиле пакетиће.

 

„Захваљујем се госпођи Драгици Николић која је ову представу поклонила за ваш осмех, за ваше боље сутра. У име Града Смедерева и у своје лично име, честитам вам Нову годину и желим да будете здрави, лепи, паметни, да слушате своје родитеље и да наредне године добијете бату или секу и да поделимо и више пакетића", рекла је градоначелница у обраћању малишанима.

 

Фондација „Драгица Николић", која се првенствено бави хуманитарним радом, основана је у фебруару ове године. Фондација се бави и бројним активностима за унапређење културе и то пре свега едукацијом деце школског узраста, са циљем да се деци и младима пруже могућности да развију свој пуни потенцијал.

 

Градоначелница је претходно организовала пријем у Градској управи, а затим je са гошћама прошетала до Центра за културу. У Винском граду, један од власника објеката, првој дами Србије даривао је књигу за сећање на овај сусрет.

 

После представе и дружења са малишанима, гости су обишли репрезентативни летњиковац краљевске породице Обреновић на Плавинцу.