Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Фрајле - право освежење!

Прави увод у "јаке" музичке програме имали су Смедеревци у петак увече на централној бини на Градском тргу.

 

После успешно одржаних промотивних наступа поводом првог албума у каријери у Београду, Загребу, Сарајеву, Сплиту и концерата у Србији и у пар европских градова, Фрајле настављају серију својих путовања ове јесени, а у Смедереву су одржале лекцију много искуснијим колегама.

 

Звук перфектан, публике таман колико је потребно (пун Градски трг) и одлична атмосфера, по којој су иначе познате, уз ред приче, даје сигуран резултат - добро расположење и велики аплауз.

 

Марија Мирковић, Наташа Михајловић, Јелена и Невена Буча, познатије као Фрајле, држале су пажњу Смедеревцима и нарочито Смедеревкама до поноћи, као мало која музичка група до сада, нарочито када су женски састави у питању.

 

Новосађанке су удружиле своје очаравајуће предности "лепшег"пола и у првом наступу пред смедеревском публиком, показале да нису случајно толико популарне.

 

„Наш први албум са путовања" представљен је током прве званичне вечери овогодишње Смедеревске јесени и током готово двосатног концерта, ове симпатичне девојке су у најбољем маниру великих музичких имена сигурно изводиле своје, али и хитове других домаћих и страних звезда.

 

Тако су се на једном месту нашле нумере "Ицх лиебе дицх", "Ла бамба" и непролазни хитови попут "Девојко мала", или најбољих песама Масима Савића, што је дало једну симпатичну ноту свеукупном позитивном утиску.

 

Све у свему, Тхе Фрајле су одличан избор Организационог одбора 126. Смедеревске јесени.