Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Гласајмо за изградњу фитнес центра у Смедереву!

Поводом обележавања 45 година производње Кока-Коле у Србији, у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој и уз подршку Министарства регионалог развоја и локалне самоуправе, ова компанија поклониће Кока-Кола активне зоне - фитнес центре на отвореном грађанима у 45 општина и градова из наше земље.

 

Током јуна, па до краја јула, сви грађани ће путем сајта www.45godinausrbiji.rs и путем Кока-Кола Фејсбук странице моћи да гласају за општину/град у којој желе да се сагради фитнес центар на отвореном. Смедерево предлаже локацију за изградњу рекреативне зоне у оквиру Дунавског парка.

 

Проглашење победника биће објављено у августу, док је отварање првог фитнес центра предвиђено за септембар. Планирано је да до краја 2013.године буде изграђено 10 фитнес центара, а сви остали до маја 2014.године.

 

Не заборавите да је активан начин живота неопходан предуслов здравља, а изградњом фитнес центра у нашем граду вежбање ћемо учинити доступним свима, без обзира на финансијске прилике.

 

 Овим путем вас позивамо да се активно укључите у иницијативу и утичете на то да наш град буде међу 45 одабраних, односно међу 15 у својој категорији, који ће добити активну зону и на тај начин заједно подигнемо квалитет живота у локалној заједници.