Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Град наградио најуспешније ученике

Књиге добило око 500 ученика и наставника


     Ученицима основних и средњих школа носиоцима Вукове дипломе, ђацима генерације и учесницима такмичења који су освојили међународна прзнања, прва три места на републичком односно прво место на окружном и међуокружном нивоу у школској 2010/2011. години, град Смедерево као и сваке године наградио је књигама.
Најуспешнијим ђацима књиге су уручили градоначелник Смедерева Предраг Умичевић, председник Скупштине Бранче Стојановић и Драган Станић, помоћник градоначелника за образовање.
Поздрављајући најбоље смедеревске ученике градоначелник је истакао да се међу њима налазе не само будући лекари, архитекте, инжењери већ можда и будући градоначелници и успешни људи који ће допринети развоју нашег града.
Председник Скупштине града Бранче Стојановић такође је честитао родитељима и професорима који су помогли и мотивисали ђаке да остваре такве резултате.
На пријему је награђено близу 5 стотина ученика и наставника.