Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


ИН МЕМОРИАМ - Бојан Илић

IN MEMORIAM

 

БОЈАН ИЛИЋ
(13. 11. 1963 - 16. 05. 2010. )

 

        Бојан Илић је рођен 13. новембра 1963. године у Смедереву, од оца Живослава, и мајке Радмиле. Школовао се у Смедереву. Основно образовање стекао је у ОШ Доситеј Обрадовић, завршио је Гимназију у Смедереву а затим Правни факултет у Београду. Радио је у Воћару, некадашњем Сартиду, земунској фирми ЛМП Трејд и од  2002. гдине на месту директора Комерцијалне банке у Смедереву. У браку са супругом Горданом има синове Михаила и Павла.

         Бојан Илић је за председника Скупштине општине Смедерево изабран на седници одржаној 6. децембра 1996. године.
Био је на челу, младог и образованог руководства, које је имало велики елан да Смедереву, упркос санкцијама Међународне заједнице, донесе напередак. Био је уз грађане и за време бомбардовања.

        Мандат Бојана Илића трајао је до 2000. године, када је изабран за посланика Већа грађана Савезне скупштине.

Грађани ће га памтити као једног од најмлађих људи на челу Смедерева. Остаће у нашем сећању као трудољубив, енергичан, упоран, промишљен, одмерен и хуман човек, који се није штедео ни на једном послу, увек у служби грађана.

Прерани одлазак господина Бојана Илића представља ненадокнадиви губитак  за породицу, пријатеље, колеге и све грађане Смедерева.