Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Иницијатива за помоћ ФК Смедерево

Руководство Града Смедерева, међу којима су били градоначелница др Јасна Аврамовић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић, председник Скупштине града Бранче Стојановић и заменик председника Скупштине Богољуб Спасојевић, састало се јуче са бившим играчима ФК Смедерево и спортским радницима.

 

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Бранче Стојановић претходно су упутили отворен позив бившим играчима свих генерација и спортским радницима ФК Смедерево, али и свима који желе да се укључе у решавање проблема опстанка Клуба, на отворен састанак са представницима локалне самоуправе.

 

Разговарало се о финансијској дубиози у којој се налази ФК Смедерево и осталим проблемима који су задесили „оклопнике" пред почетак нове сезоне у нижем рангу такмичења и моделима решавања највеће кризе у историји смедеревског клуба.

 

Међу онима који су се одазвали састанку, били су и навијачи ФК Смедерево.

 

Градоначелница је у циљу решавања проблема функционисања ФК Смедерево заказала нови састанак за данас у 17.00 часова, а поред представника локалне самоуправе, позвани су стечајни управник Сартида у стечају и представници руководстава Фудбалског клуба Смедерево и Градског фудбалског савеза.