Висока делегација ХБИС Гроуп у посети Смедереву ... ... Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше


Иницијатива за помоћ ФК Смедерево

Руководство Града Смедерева, међу којима су били градоначелница др Јасна Аврамовић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић, председник Скупштине града Бранче Стојановић и заменик председника Скупштине Богољуб Спасојевић, састало се јуче са бившим играчима ФК Смедерево и спортским радницима.

 

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Бранче Стојановић претходно су упутили отворен позив бившим играчима свих генерација и спортским радницима ФК Смедерево, али и свима који желе да се укључе у решавање проблема опстанка Клуба, на отворен састанак са представницима локалне самоуправе.

 

Разговарало се о финансијској дубиози у којој се налази ФК Смедерево и осталим проблемима који су задесили „оклопнике" пред почетак нове сезоне у нижем рангу такмичења и моделима решавања највеће кризе у историји смедеревског клуба.

 

Међу онима који су се одазвали састанку, били су и навијачи ФК Смедерево.

 

Градоначелница је у циљу решавања проблема функционисања ФК Смедерево заказала нови састанак за данас у 17.00 часова, а поред представника локалне самоуправе, позвани су стечајни управник Сартида у стечају и представници руководстава Фудбалског клуба Смедерево и Градског фудбалског савеза.