... Споразум о сарадњи Града Смедерева и Економског факултета у Београду У славу Немањића – два значајна предавања историчара у Смедереву Отворене 29. Светосавске свечаности у Смедереву Отворен нови вртић у Смедереву


Измене саобраћаја на прузи Београд – Мала Крсна

Железнице Србије најавиле су измене саобраћаја на прузи Београд – Мала Крсна, од 8. новембра.

Због грађевинских радова на прузи Београд – Раковица – Мала Крсна, који ће почети  8. новембра у 8 сати и трајати непрекидно до 10. новембра у 8 часова, привремено ће бити промењена организација саобраћаја возова за превоз путника.

Локални возови саобраћаће помоћним превозним путем преко станице Београд Ранжирна, а међународни преко Младеновца, па се очекује њихово кашњење око 20 минута.

У четвртак, 8. и петак, 9. новембра, помоћним превозним путем преко Младеновца саобраћаће међународни воз из Скопља у 8.20 сати за Београд, док ће локални путнички возови из Пожаревца у 16.36 сати за Београд, као и из Београда у 19.35 сати за Пожаревац саобраћати преко станице Београд Ранжирна.

Помоћним превозним путем преко Младеновца, 9. и 10. новембра саобраћаће и међународни воз из Софије у 20.15 сати за Београд, а возови на релацији Пожаревац (4.40 сати) – Београд и Београд (7.38 сати) – Пожаревац саобраћаће преко Београд Ранжирне станице, наводи се у саопштењу Железница Србије.