Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Измене у програму „Смедеревске јесени

Због временских прилика, концерт Милана Топаловића Топалка, који је најављен као један од музичких програма у оквиру 126. Смедеревске јесени, одложен је за недељу, 22. септембар. 

 

Представа Крушевачког позоришта „Дундо Мароје" биће одиграна, уместо у Малом граду Смедеревске тврђаве, у Центру за културу Смедерево, вечерас од 20,00 часова. Улаз је бесплатан, а посетиоци ће на благани Центра за културу моћи да преузму улазнице са нумерацијом седишта.

Такође, занимљив и едукативан програм под називом „Моје место" биће одржан данас у Галерији савремене уметности на Градском тргу од 15 до  21 час, а не као што је првобитно планирано у Великом граду Смедеревске тврђаве.

 

 У оквиру 126. Смедеревске јесени, Туристичка организација Смедерева ће имати промоцију туристичке понуде двадесет градова Србије.

 

Туристичке организације ће представити своје потенцијале, културно наслеђе, сувенире и промовисаће своје манифестације.