Jednodnevna izmena saobraćaja na pruzi Smederevo - Mala Krsna - Požarevac
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


Једнодневна измена саобраћаја на прузи Смедерево - Мала Крсна - Пожаревац

Na pruzi Smederevo - Mala Krsna - Požarevac zbog radova između stanica Mala Krsna i Požarevac u četvrtak, 23. maja,  od 8.00 do 14.00 sati, privremeno će biti izmenjena oraganizacija saobraćaja lokalnih putničkih vozova.

 

Voz iz Beograda u 7.35 sati za Požarevac saobraćaće samo do stanice Kolari, a izostaće na relaciji Kolari - Požarevac.

 

Kompozicija iz Smedereva u 11.45 sati za Lapovo, krenuće iz Osipaonice u 12.26 sati, a neće saobraćati na relaciji Smederevo - Osipaonica. Lokalni voz iz Smedereva u 14.10 sati za Lapovo, umesto iz Smedereva polaziće iz Male Krsne u 14.34 sati, a izostaće od Smedereva do Male Krsne.

Putnički voz iz Lapova u 9.40 sati za Smederevo voziće samo do Osipaonice, a izostaće na deonici Osipaonica - Smederevo.

 

Vozovi iz Požarevca u 8.15 sati, 11.45 sati i 12.55 sati za Smederevo, kao i iz Smedereva u 10.25 sati i 12.55 sati za Požarevac, u četvrtak 23. maja, neće saobraćati.

 

Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po važećem redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi.