... Успешно реализован пројекат „Караван игре“ у Смедереву ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ ЈАСНИ АВРАМОВИЋ ПРИЗНАЊЕ ДАМА ГОДИНЕ ЗА 2017. ГОДИНУ Дух аматеризма – Смедерево у акцији Министарства културе Дружења песника са децом из сеоских основних школа


Јелена Димић Стевић послала најбољу фотографију

"Смедеревска јесен" и ове године промовисана је на Фејсбук-у, а то је уједно био и начин да се Смедеревци као и гости манифестације укључе у активности тако што ће из своје "галерије"  слати по сопственом избору најлепшу фотографију.

Посетиоци Фејсбук странице "Смедеревска јесен", протеклих месец дана бирали су најлепшу фотографију, а Туристичка организација Смедерево награђивала је ауторе.

У претходна два круга избора за најбољу фотографију, награђене су Милена Трајковић и Милица Поповић, обе из Смедерева.

Највише позитивних коментара у завршном кругу на Фејсбук страници “Смедеревске јесени“ са  овогодишње 125. Туристичко - привредне манифестације имала је фотографија коју је послала Јелена Димић Стевић из Смедерева.

Јелени је пригодан поклон - мајицу са амблемом Смедерева и шољу са сликом града у Туристичко - информативном центру уручио Часлав Илић, директор Туристичке организације Смедерево.