Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Још један смедеревски берићет


Др Јасна Аврамовић отворила је Балон халу за тенис на Спортском центру

"Ова балон хала је још један у низу лепих објеката које је град Смедерево добио у последње две године. Наравно то није крај свему ономе што локална самоуправа жели да да спорту", рекла је приликом отварања тенсиког терена на Спортском центру, др Јасна Аврамовић заменик градоначелника. Такође је нагласила да је су град на овај подухват обавезала деца, млади спортисти, успесима које су постигли. Такође је свим спортистима пожелела успешну спортску сезону.
 " Балон халу отварамо на задовољство најмлађих који ће играти на овом терену и који ће освајати државна, европска и светска првенства. Ми смо финансијски подржали изградњу овог објекта и ево за време ове Смедеревске јесени имамо још један берићет" нагласила је др Аврамовић.
Ово је трећи објекат али тиме није завршен спортски комплекс на овом потесу, Преостаје изграња смештајних капацитета. Заменик градоначелника др Јасна Аврамовић најавила је изградњу хотела. На тај начин Смедерево ће бити у потпонусти спремно за врхунска спортска дешавања .

Миломир Томић, директор Спорстког центра истакао је да су завршене и свалчионице чиме су комплетно обезбеђени услови за тренинге.

"Ако хоћемо да Смедерево заиста буде град спорта морамо да имамо квалитетне терене и створимо квалитетне услове да би смо имали успешне екипе и спортисте", рекао је Томић.

Смедерево има све предуслове да  оправда епитет спортског града, какав Смедереву и припада, чуло се приликом отварања Балон хале за тенис у Смедереву.