Nacionalno istraživanje stavova učesnika u saobraćaju o bezbednosti saobraćaja i rizicima u drumskom saobraćaju Spektakularan početak četvrtog „Teatra u Tvrđavi“ Grad Smederevo i Asocijacija koordinatora za romska pitanja ozvaničili saradnju ,,I levo i desno, svuda neki znaci, naučimo ih zajedno, đaci i pešaci" – izložba dečjih radova o saobraćaju Predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja u poseti Smederevu


KONKURS za pesničku nagradu

 

ORGANIZACIONI ODBOR 48. MEĐUNARODNOG FESTIVALA POEZIJE

SMEDEREVSKA PESNIČKA JESEN

 

raspisuje

 

 

 

 

KONKURS 

 

za pesničku nagradu Zlatna struna

      

 

 

       Autori na konkurs mogu da pošalju najviše dve svoje neobjavljene pesme napisane na srpskom ili nekom stranom jeziku sa obaveznim prevodom na srpski.

           Pesme potpisane šifrom i otkucane u četiri primerka (razrešenje šifre zapečaćeno u posebnoj koverti dostaviti uz pesme ) poslati  na adresu :

 

 

 

 

MEĐUNARODNI FESTIVAL POEZIJE

SMEDEREVSKA PESNIČKA JESEN

(ZA KONKURS)

PP 118, 11300 SMEDEREVO

   

 

 

             Pesme treba poslati najkasnije do 12. septembra 2017. godine.

Autori pet najuspelijih pesama, po odluci stručnog žirija, biće pozvani da učestvuju na Festivalu 18. i 19. oktobra  2017. godine. Pesme će biti objavljene u posebnoj publikaciji. Dobitnik nagrade biće poznat na završnoj večeri Festivala i njemu će pripasti statueta Zlatna struna (rad akademskog vajara Selimira Jovanovića) i novčani iznos.