Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Куп спортских риболоваца Балкана

Куп јадранско подунавских земаља у спортском риболову, у дисциплини лов рибе удицом на пловак, биће одржан у Смедереву од 3. до 6. октобра, изјавио је председник Савеза спортских риболоваца Србије, Драган Бошковић.

 

„Припреме се приводе крају, формиран је Организациони одбор и надам се да ће такмичење бити на врхунском нивоу. Изостаће представници Словачке и Бугарске због својих националних такмичења, али очекујемо учешће скоро 15 екипа из 6 држава, са укупно око 70 риболоваца", рекао је Бошковић.

 

Он је додао да је значајну подршку организацији овог такмичења пружио и Град Смедерево.

 

Добра припрема за Куп, представљаће Државно првенство које ће бити организовано такође у Смедереву, од 27. до 29. септембра. Технички организатор је Удружење спортских риболоваца „Смедеревац".

 

Председник, Миланче Виријевић, изразио је наду да ће такмичарска стаза на каналу Железаре задовољити високе стандарде најбољих српских, а недељу дана касније и балканских риболоваца.

 

Смедерево ће бити домаћин и Националног купа за све дисциплине у спортском риболову, 12. и 13. октобра.