Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


ЛАДНА ВОДА обележила 27 рођендан

Градска Месна заједница „Ладна вода" обележила је 27 година постојања и рада.

 

Обележавању ове годишњице , као представник локалне самоуправе, присуствовали су Бојан Теофиловић, заменик градоначелника Града Смедерева и Мирко Ђурић, члан Градског већа.

 

По речима Миљана Илића, председника Савета МЗ „Ладна вода", садашњи сазив савета има велику жељу и енергију да улаже у развој овог дела града.

 

„Значај ове месне заједнице утолико је већи што се на њеној територији налази ОШ „Др Јован Цвијић", затим Центар за социјални рад, болница и Вртић „Бамби". За сада смо уредили простор око просторија Месне заједнице, а планирамо да у сарадњи са МЗ „Доњи град" започнемо уређење Мајданског парка, јер је то за сада несређен простор, клизиште, и на њему се налазе неадекватни објекти које треба санирати", каже председик Савета ове Месне заједнице.

 

Према његовим речима, планирано је и уређење улица Србине, Редутске и Јоце Иванковића, као и озелењавање дрворедима улица у којима је мало зелених површина.