MOJA ŠKOLA - MOJ KLUB u Smederevu
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


МОЈА ШКОЛА - МОЈ КЛУБ у Смедереву

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и помоћник градоначелника Саша Момић, овог викенда примили су у Градској управи директора националних селекција у Фудбалском савезу Србије Саву Милошевића и његовог заменика Митра Мркелу.

 

Прослављени фудбалери, сада функционери у ФСС, били су гости Смедерева у оквиру пројекта „Моја школа - мој клуб" који за циљ има популаризацију фудбала међу најмлађима и ставарање услова за несметано одвијање фудбалских активности у основним школама.

 

У пројекат је укључено деветнаест смедеревских градских и сеоских основних школа, којима је у суботу на Градском тргу уручена спортска опрема.

 

Пројекат «Моја школа - мој клуб» подржавају Министарство омладине и спорта Републике Србије, Министарство просвете и Народна канцеларија председника Републике Србије.