... Успешно реализован пројекат „Караван игре“ у Смедереву ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ ЈАСНИ АВРАМОВИЋ ПРИЗНАЊЕ ДАМА ГОДИНЕ ЗА 2017. ГОДИНУ Дух аматеризма – Смедерево у акцији Министарства културе Дружења песника са децом из сеоских основних школа


МОЈА ШКОЛА - МОЈ КЛУБ у Смедереву

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и помоћник градоначелника Саша Момић, овог викенда примили су у Градској управи директора националних селекција у Фудбалском савезу Србије Саву Милошевића и његовог заменика Митра Мркелу.

 

Прослављени фудбалери, сада функционери у ФСС, били су гости Смедерева у оквиру пројекта „Моја школа - мој клуб" који за циљ има популаризацију фудбала међу најмлађима и ставарање услова за несметано одвијање фудбалских активности у основним школама.

 

У пројекат је укључено деветнаест смедеревских градских и сеоских основних школа, којима је у суботу на Градском тргу уручена спортска опрема.

 

Пројекат «Моја школа - мој клуб» подржавају Министарство омладине и спорта Републике Србије, Министарство просвете и Народна канцеларија председника Републике Србије.