Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


МОТО СКУП

У оквиру Међународног генералног мото скупа Мото асоцијације Србије - Смедерево 2013, који је почео у среду у смедеревској Тврђави, у вечерњим часовима у четвртак и петак концерте су одржали рок бендови „Освајачи" и „Дивље јагоде".

 

Поводом одржавања Генералног мото скупа, јединственог у Србији, у Регионалном центру за образовање и усавршавање  одраслих у Смедереву одржано је и стручно предавање на тему „Безбедност у саобраћају на путевима Србије" у којем су учествовали еминентни предавачи генерал Драгиша Симић, професор др Милан Вујанић са Саобраћајног факултета у Београду, Милан Божовић из Министарства саобраћаја Републике Србије и Владан Јевтић из Градског секретаријата за саобраћај у Београду.

 

„Приоритет града је да, поред тога што треба да буде добар домаћин учесницима и гостима ове манифестације, обезбеди и овакве скупове, са којих ће учесници отићи са више знања како би у будућности били сигурнији на путевима, што је и најважније" - рекла је градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић на данашњем стручном скупу и пожелела добродошлицу свим учесницима мото - скупа.

 

Присутне је испред Скупштине града Смедерева поздравио и председник Бранче Стојановић, истакавши колико је битна безбедност у саобраћају и поштовање прописа, јер се на тај начин чувају животи бајкера и свих осталих учесника у саобраћају.