Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Меморијални стонотениски турнир

Tрећи меморијални турнир „Воја Вакуловић“ у стоном тенису биће одржан овог викенда, 24. и 25. новембра, у Спортској дворани Смедерево са почетком у 10 часова.
Турнир се одржава у част истакнутог спортског и стонотениског радника у организацији Стонотениског клуба „Смедерево“, уз помоћ локалне самоуправе.
Љубитељи стоног тениса и поштоваоци смедеревске стонотениске легенде имаће прилику да два дана уживају у надметању наших младих стонотенисера и стонотенисерки.
Очекује се присуство преко 400 учесника и изузетно висок ниво турнира који ће се бодовати и за званичне ранг листе Стонотениског савеза Србије.
На турниру ће се у суботу такмичити кадети и кадеткиње – појединачно (такмичари рођени после 1. јануара 1998. године) и кадети и кадеткиње – парови.
У недељу наступају појединачно млађи кадети и кадеткиње и то такмичари рођени после 1. јануара 2000. године.
Истог дана посетиоци турнира имаће прилику да гледају и такмичење јуниора и јуниорки у појединачној кокуренцији и у паровима.
У суботу поподне, са почетком у 17 часова, биће одигране и две првенствене утакмице Супер лиге Србије за мушкарце СТК“Смедерево“ - СТК „Вршац“ и прволигашице Србије ЖСТК „Смедерево“ и СТК „Барајево“.