Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Музички програми током трећег викенда Смедеревске јесени

У петак, 20. септембра на Градском тргу наступиће Дечији хор Радио-телевизије Србије у 19,00, Вампири у 21,00 и Ђура и морнари од 22,30 часова.

 

Наредног дана, у суботу од 20,00 часова у Малом граду Смедеревске тврђаве (у случају лошег времена, концерт ће бити одржан у Центру за културу) на концерту под називом „Пријатељи заувек", учествоваће Јадранка Јовановић, Оливер Њего и Уметнички ансамбл Министасртва одбране „Станислав Бинички".

 

На Градском тргу од 22,00 часа, такође у суботу, 21. септембра, концерт групе Галија.

 

У недељу, 22. септембра од 20,00 часова у Малом граду Смедеревске тврђаве (у случају лошег времена, концерт ће бити одржан у Центру за културу) концерт Етно-џез трија из Турске, састављен од врсних музичара светског реномеа. Концерт је поклон Амбасаде Турске Смедеревској јесени.

 

Мамбо старс, оркестар који углавном изводи латино-америчку музику, наступиће на Градском тргу од 21,00 сат. Након овог, солистички концерт одржаће наш познати певач Милан Топаловић - Топалко, око 22,30 часова, такође на Градском тргу.

 

У оквиру културно-уметничких и забавних програма на Градском тргу, овог викенда наступиће и многобројне фолклорне и плесне групе из Србије, „станд-уп" комичари, а биће изведена и позоришна представа „Буба у уху" Театра Пет из Београда, у петак, 20. септембра од 20,00 часова у Малом граду Смедеревске тврђаве (у случају лошег времена, представа ће бити одржана у Центру за културу).