Град поклонио нова возила Дому здравља у Смедереву Светосавска академија – у славу духовног родитеља српског народа Светосавско дружење основаца са песником Следе Савине путоказе и граде литерарну традицију у Смедереву Светосавски концерт Ансамбла народних игара и песама Смедерево


Музика за заљубљене

Смедеревцима који су одлучили да ове године на Дан заљубљених погледају концерт „У славу вина и љубави“ овај датум остаће у прелепом сећању.

На концерту, који је град поклонио својим житељима, наступили су Мирјана Стојановић, мецосопран, Жарко Данчуо и Душан Свилар, интерпретирајући најлепше светске и домаће љубавне мелодије.

Пуна Велика дворана Центра за културу доказ је да за овакве културно-забавне догађаје грађани Смедерева итекако имају „слуха“, а диригент Оркестра „Београдски солисти“ Војкан Борисављевић, препознавши позитивну енергију у публици искористио је прилику да најави још један наступ овог оркестра који је заказан за 8. март – Дан жена, на којем ће солирати чувени вокал Лео Мартин.

И овај музички програм поклон је Града свима који ће овај празник пожелети да проведу на један од најлепших начина – уз квалитетну музику.