У селу Липе одата почаст палим херојима Бијенална награда - Јагошу Марковићу Александру Берчеку - награда за животно дело „НУШИЋЕВА ЕРА, НАША МЕРА“ Представници јапанске компаније „Маyекаwа“ посетили Смедерево


Музика за заљубљене

Смедеревцима који су одлучили да ове године на Дан заљубљених погледају концерт „У славу вина и љубави“ овај датум остаће у прелепом сећању.

На концерту, који је град поклонио својим житељима, наступили су Мирјана Стојановић, мецосопран, Жарко Данчуо и Душан Свилар, интерпретирајући најлепше светске и домаће љубавне мелодије.

Пуна Велика дворана Центра за културу доказ је да за овакве културно-забавне догађаје грађани Смедерева итекако имају „слуха“, а диригент Оркестра „Београдски солисти“ Војкан Борисављевић, препознавши позитивну енергију у публици искористио је прилику да најави још један наступ овог оркестра који је заказан за 8. март – Дан жена, на којем ће солирати чувени вокал Лео Мартин.

И овај музички програм поклон је Града свима који ће овај празник пожелети да проведу на један од најлепших начина – уз квалитетну музику.