Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Музика за заљубљене

Смедеревцима који су одлучили да ове године на Дан заљубљених погледају концерт „У славу вина и љубави“ овај датум остаће у прелепом сећању.

На концерту, који је град поклонио својим житељима, наступили су Мирјана Стојановић, мецосопран, Жарко Данчуо и Душан Свилар, интерпретирајући најлепше светске и домаће љубавне мелодије.

Пуна Велика дворана Центра за културу доказ је да за овакве културно-забавне догађаје грађани Смедерева итекако имају „слуха“, а диригент Оркестра „Београдски солисти“ Војкан Борисављевић, препознавши позитивну енергију у публици искористио је прилику да најави још један наступ овог оркестра који је заказан за 8. март – Дан жена, на којем ће солирати чувени вокал Лео Мартин.

И овај музички програм поклон је Града свима који ће овај празник пожелети да проведу на један од најлепших начина – уз квалитетну музику.