Висока делегација ХБИС Гроуп у посети Смедереву ... ... Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше


НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ НА ТРГУ

"Пуним једрима у 2010."

    Захваљујући УСС Србија и граду Смедереву, Смедеревци и њихови гости моћи ће да дочекају Нову годину на Тргу. Новогодишњи програм биће изведен под слоганом "Пуним једрима у 2010.годину - Дунав у Европи, Смедерево на Дунаву, Галија у Смедереву - пуним једрима у 2010. годину".
    У четвртак, 31.12. биће организован целодневни програм и то на две локације у Винском граду и на бини на Тргу. У 2010. годину запловићемо уз Галију и Оркестар трубача Бојана Крстића. У дневном програму учествоваће Леонтинин дечји хор Чаролија, васпитачи и малишани ПУ Наша радост, Етно одсек Музичке школе, Хип хоп бенд Картел, група Алт, Плесна школа Центра за културу ... Предвиђено је отварање клизалишта Ледено доба, први пут на централном градском тргу. Изабраћемо нај Деда Мраза и нај Мразицу.
      
Дочекајмо заједно Нову 2010. годину на Тргу.

    Сви који желе да учествују у избору за нај Деда Мраза и нај Мразицу, могу своје учешће пријавити од понедељка до самог почетка избора који ће бити одржан 31. децембра, на бини на Тргу од 16.30 - 18.00 часова.
Број телефона за пријављивање и све додатне информације је
026 / 640 - 363     
026 / 224 - 815
За нај Деда Мраза и нај Мразицу предвиђене су награде изненађења.