Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Најава 126. Смедеревске јесени

Туристичко - привредна манифестација „Смедеревска јесен", 126. по реду, биће одржана од 6. до 29. септембра, а тим поводом је за следећу среду заказана конференција за новинаре.

 

Финални програм манифестације биће објављен наредних дана, али је сасвим извесно одржавање привредне изложбе, изложбе сеоских дворишта, дегустације воћа и вина, такмичење у припремању рибље чорбе, зимнице и џемова, као и богат културно-уметнички и спортски програм.

 

Од концерата који су већ најављени планирана је шаренолика музичка лепеза: Фрајле, Рибља чорба, Сања Илић и Балканика, Јадранка Јовановић и Оливер Њего, Галија, Пилоти, Харис Џиновић и многи други.

 

Конференција за новинаре поводом овогодишње, 126. туристичко - привредне манифестације „Смедеревска јесен", која се одржава у славу грожђа и вина, одржаће се у среду, 21. августа у Малом граду Смедеревске тврђаве.

 

Како је саопштено, то ће бити прилика да се представи манифестација која опстаје већ 126 година и ове године ће први пут трајати готово месец дана.

 

За новинаре из Београда обезбеђен је превоз, а полазак за Смедерево планиран је за 9 часова испред цркве Светог Марка.