Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Највећи ХАУС спектакл на Балкану у овој години

Последњег дана априла, први пут у Србији, у смедеревској Тврдјави почео је двадесетчетворочасовни музички фестивал у организацији Бурнинг Хоусе а под покровитељством града. Највећи светски  Хоусе ДЈ-еви од којих је већина већ добро позната нашој публици, наступили су на сцени у великом граду Тврдјаве И љубитељима Хоусе звука приредили незабораван првомајски уранак. Неколико хиљада поштовалаца ове врсте музике, осим у комерцијалним, лоунге И хоусе миксевима, уживало је и у визуелним ефектима и раскошном ватромету.

Јуниор Јацк & Кид Цреме, Сандy Ривера, АТФЦ, Цхоцолате Пума, Давид Пенн, Тара Мц Доналд, Стеве Едwардс и остали најављени извођачи држали су Смедеревце И њихове госте на ногама И у добром расположењу током већег дела дана И ноћи, али се музички спектакл завршио нешто раније него што је планирано због лоших временских услова. Заједнички поклон свих изводјача публици је слика коју ће смедеревци вероватно дуго памтити, успомена коју чак ни пљусак који је уследио дуго неће избрисати.

Добра организација И медјусобна сарадња МУПа, Паркинг сервиса И других градских служби, учинили су овај музички фестивал изузетно безбедним, те је читава манифестација прошла без инцидената. Овај спектакл потврдио је Смедерево као доброг домаћина, организатора И координатора па И не чуди што је организација Бурнинг хоусе већу, дужу И бољу журку обећала већ за наредну годину.