Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Нови хуманитарни концерт

Музичка школа „Коста Манојловић" Смедерево и Градски музеј ће 12. априла организовати хуманитарну акцију ученика ове школе, у циљу прикупљања средстава за лечење четворогодишње Марије Милутинов из Смедерева.

Наиме, ученици Основне и Средње музичке школе у Смедереву су, на своју иницијативу,  у суботу, 6. априла, у Галерији савремене уметности Смедерево (на Тргу Републике), одржали  хуманитарни концерт „Свирамо за Тијанино срце".

С обзиром да је концерт наишао на добар одзив, као и да ученици са много ентузијазма приступају овој акцији, одлучили смо да овакви концерти прерасту у неку врсту сталних акција, како би дали свој допринос срећнијем и здравијем детињству деце којима је помоћ неопходна. 

Нови хуманитарни концерт, овога пута за малу смедеревку Марију Милутинов одржаће се у петак, 12. априла, у 18 часова у Галерији савремене уметности Смедерево.

Улазнице се не наплаћују, већ ће људи добре воље, у складу са својим могућностима, оставити новчане прилоге у посебној кутији коју су деца направила, а која ће бити постављена на улазу у Галерију.