Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Ново возило за превоз хране стигло у смедеревске вртиће

Предшколска установа „Наша радост“ у Смедереву данас је добила на поклон ново комби возило марке FIAT Ducato.

Овакво возило неопходно је за свакодневни превоз оброка за децу, од главне кухиње ове установе која се налази у објекту на Папазовцу, до свих вртића у граду.

„Трудимо се да у сарадњи са невладиним хуманитарним организацијама и локалном самоуправом децу што квалитетније хранимо, да би нам била здравија и да што брже порасту“, рекла је данас Мирјана Ћосић, директор ПУ „Наша радост“ и захвалила се на овој донацији чија је вредност око 20.000 евра.

„Веома је значајно што постоје овакве хуманитарне организације и људи добре воље који могу да препознају потребе земаља које нису у завидној економској ситуацији и да чине добра дела“, рекао је Богољуб Спасојевић, заменик председника Скупштине града Смедерева.

Представник Америчке невладине хуманитарне организације Church World Service Витали Ворона изразио је задовољство што је органзација за коју ради била у могућности да помогне и додао да је после седам година изузетно задовољан сарадњом са Градом Смедерево и учинком разговора о потребама ПУ „Наша радост“ са градоначелницом др Јасном Аврамовић, јер је донација стигла само две недеље након договора.