Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Новогодишњи пријем у Градској управи

У Градској управи Смедерево данас је уприличен свечани пријем за представнике јавног, привредног и политичког живота у граду.

Најпре се присутнима на свечаности обратила градоначелница Града Смедерева др Јасна Аврамовић и пожелела им у име целокупног руководства Града срећну Нову годину и Божић, пуно здравља и успеха у раду.

Гостима на пријему наступајуће празнике честитао је и председник Скупштине града Бранче Стојановић. Он је рекао да је година за нама је била економски тешка и политички компликована, а да је година пред нама пуна изазова, те да очекује да сви буду на висини задатка како би 2013. годину дочекали и испратили у бољем расположењу.“

Пригодне поклоне др Јасна Аврамовић доделила је данас др Добривоју Станојевићу за афирмацију града у култури, Радиши и Александру Микићу за допринос у представљању Србије и Смедерева у области проналазаштва и шефу Лучке капетаније Храниславу Мирковићу за најплеменитији подвиг године током елементарне непогоде која је почетком 2012. задесила наш град.

Привредницима који су помогли успешну реализацију овогодишње Туристичко-привредне манифестације „Смедеревска јесен“, која ја забележена као једна од најпосећенијих до сада, градоначелница је такође уручила захвалнице.