Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Новогодишњи пријем у Градској управи

Градоначелница града Смедерева, др Јасна Аврамовић, организовала је у понедељак традиционални новогодишњи коктел, скромнији него претходних година, за директоре републичких и локалних јавних предузећа и установа.

 

„Драги пријатељи, захваљујем вам се на успешној 2013. години, на доброј сарадњи. Пре свега, на помоћи у реализацији велике инвестиције и доласку финске компаније ПКЦ. Молим вас да и даље будемо јединствени на том путу и крајем 2014. године заиста се упосли 1.500 Смедереваца, што је жеља локалне самоуправе и градоначелника. Желим да ову годину заједно испратимо, а да 2014. годину дочекамо спремни, са више стрпљења, више разумевања једни према другима, а пре свега према Смедеревцима којима сви ми пружамо одређене услуге. Година је била тешка, успели смо да ниједан сектор у Граду Смедереву не стане. Све је радило, колико је могло. Нисмо имали већих штрајкова и уличних протеста", оценила је градоначелница и пожелела свима много здравља и среће у 2014. години.

 

Она је пожелела да Нова година буде за нијансу лакша и боља од претходне.

 

„Колико будемо имали разумевања за ситуацију у којој се налазимо, толико ће бити лакша за све нас, наравно и за житеље Смедерева. У то име, желим свима много берићета и добре сарадње и да у 2014. закорачимо већим кораком, а на крају године да се похвалимо бољим резултатима него у 2013. години. Да у Новој години сви имате осмех на лицу, који значи дужи живот, добру енергију и добробит једног града. У здравље вам било!", поручила је др Јасна Аврамовић.

 

Председник Скупштине града, Бранче Стојановић, је додао, надовезујући се на честитку градоначелнице Смедерева, да „корак треба да буде одлучнији и снажнији".

 

„Мислим да су се у овој години, која је била тешка, створили услови да такав корак направи ова држава и овај град. Зато вам, у име 70 одборника, желим све најбоље у Новој години. Да сарадња између руководства града, на челу са градоначелницом, и директора јавних предузећа и установа које овде престављате, републичких органа, који су такође важни за функционисање овог града, буде што боља, како би наши суграђани што квалитетније живели. Много здравља, среће и берићета у 2014. години. Живели!

 

 Новогодишњем пријему присуствовали су заменик градоначелника, Бојан Теофиловић, заменик председника Скупштине града, Богољуб Спасојевић и представници медија.