Посебне мере заштите становништва од заразних болести ДОНЕТА ОДЛУКА О ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА ... Смедерево добија јединствен стадион у региону Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем


О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

            Због новонастале ситуације у вези са корона вирусом, Комисијa за избор корисника и расподелу средстава за подстицање образовања ученика и студената на територији града Смедерева, издаје следеће:

 

 О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

            Рок за подношење пријава по Јавном позиву за доделу финансијскe помоћи ученицима и студентима на територији града Смедерева, који је објављен 13.3.2020. године на званичном сајту града Смедерева и огласној табли Градске управе града Смедерева застаје дана 16.3.2020. године и наставља тећи по окончању вандредног стања уведеног дана 15.3.2020. године.

          

            Све информације о наставку рока за подношење пријава по овом Јавном позиву биће објављене на званичнј интернет странице Града Смедерева www.smederevo.org.rs.

           

Такође, молимо грађане да се доследно придржавају мера и препорука надлежних органа донетих у циљу сузбијања корона вируса и да све информације у вези са овим Јавним позивом могу добити телефонским путем, те нема потребе да доласком у зграду Градске управе града Смедерева излажу себе и друге опасности од ширења вируса.

 

Контакт телефон: 026 672-724, локал 18 33


Број: 037-184/2020-01                 

У Смедереву, 16. март 2020. године


Комисијa за избор корисника и расподелу

средстава за подстицање образовања

ученика и студената на територији града Смедерева