24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА Ограничење рада свих угоститељских објеката


О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се регистровани пољопривредни произвођачи са подручја града Смедерева да је донет Програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за територију града Смедерева за  2020. годину и да је прибављено Решење надлежног Министарства о давању предходне сагласности на  предлог Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за територију града Смедерева за 2020. годину од 06.03.2020. године. 

Јавни позиви за утврђене мере и инвестиције по Програму подршке за 2020. годину ће бити објављени након укидања ванредног стања у земљи због Corona вируса. Пољопривредни произвођачи ће бити накнадно и благовремено обавештени о почетку пријема захтева за субвенције у пољопривреди у 2020. години.