24. mart Dan sećanja na žrtve NATO agresije ZA VREME VANREDNOG STANjA SVE INFORMACIJE NA NOVOM PORTALU DOPUNA ODLUKE o Ograničenju rada svih ugostiteljskih objekata NA TERIOTIRIJI GRADA SMEDEREVA NEMA ZARAŽENIH NI OBOLELIH OD KORONA VIRUSA Ograničenje rada svih ugostiteljskih objekata


O B A V E Š T E Nj E

Obaveštavaju se registrovani poljoprivredni proizvođači sa područja grada Smedereva da je donet Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za teritoriju grada Smedereva za  2020. godinu i da je pribavljeno Rešenje nadležnog Ministarstva o davanju predhodne saglasnosti na  predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za teritoriju grada Smedereva za 2020. godinu od 06.03.2020. godine. 

Javni pozivi za utvrđene mere i investicije po Programu podrške za 2020. godinu će biti objavljeni nakon ukidanja vanrednog stanja u zemlji zbog Corona virusa. Poljoprivredni proizvođači će biti naknadno i blagovremeno obavešteni o početku prijema zahteva za subvencije u poljoprivredi u 2020. godini.