Obaveštenje u vezi upisa u vrtić elektronskim putem 24. mart Dan sećanja na žrtve NATO agresije ZA VREME VANREDNOG STANjA SVE INFORMACIJE NA NOVOM PORTALU DOPUNA ODLUKE o Ograničenju rada svih ugostiteljskih objekata NA TERIOTIRIJI GRADA SMEDEREVA NEMA ZARAŽENIH NI OBOLELIH OD KORONA VIRUSA


OBAVEŠTENjE

Komisija za sprovođenje postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Smedereva prikupljanjem pismenih ponuda je dana 26.09.2019. godine u 12 časova javno otvorila jedinu prispelu ponudu za otuđenje parcele - kat. parc. br. 233/60 K. O. Smederevo i izgrađenih objekata na njoj i konstatovala da ponuda sadrži sve neophodne podatke i dokumenta iz Oglasa za prikupljanje pismenih ponuda radi otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Smedereva od 06. septembra 2019. godine. Ponuda iznosi 6 292 000,00 evra.

 

Komisija je na osnovu gore navedenog utvrdila da je ponuda jedinog ponuđača - „PKC Wiring Systems" DOO Smederevo potpuna i da u svemu ispunjava uslove Oglasa.

 

            Na osnovu navedenog Komisija je sačinila Nacrt Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača i isti dostavila Gradskom veću, odnosno Skupštini, na usvajanje.

 

Članovi Komisije:

 

Krstić Dragan - predsednik Komisije

 

 

Zdravka Kovačević-Vasić - članica Komisije

 

 

Damnjan Stajić - član Komisije