... Смедерево рукометна престоница Европе Потписан уговор о донацији за Пројекат ,,Без алата нема ни заната“ Свечано отварање Дунав филм феста ГРАД ПРОДУЖАВА СЕЋАЊЕ НА МИЊУ


Обавештење

Позивамо све заинтересоване ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ да присуствују информативној трибини на тему услова и начина коришћења бесповратних подстицаја предвиђеним ИПАРД програмом, која ће се одржати у огранизацији представника Одсека за пољопривреду Градске управе Града Смедерева и Пољопривредне саветодавне и стручне службе-Колари, према следећем распореду:

1)               Дана 11.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Удовицама за заинтересоване произвођаче из Сеона, Удовица, Петријева, Ландола, Водња и Вучака.

         

2)               Дана 12.01.2018. године са почетком у 17 часова у Основној Школи у Друговцу за заинтересоване произвођаче из Колара, Биновца, Бадљевице, Малог Орашја, Суводола, Друговца и Луњевца.

  

3)               Дана 16.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Михајловцу за заинтересоване произвођаче из Доброг Дола, Врбовца, Раље и Михајловца.

  

4)               Дана 17.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Радинцу за заинтересоване произвођаче из Липа, Шалинца, Кулича, Вранова и Радинца.

  

5)               Дана 18.01.2018. године са почетком у 17 часова у Основној Школи у Осипаоници за заинтересоване произвођаче из Мале Крсне, Скобаља, Лугавчине, Сараораца и Осипаонице.

  

Одсек за пољопривреду Градске управе Града Смедерева