Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Обавештење

Позивамо све заинтересоване ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ да присуствују информативној трибини на тему услова и начина коришћења бесповратних подстицаја предвиђеним ИПАРД програмом, која ће се одржати у огранизацији представника Одсека за пољопривреду Градске управе Града Смедерева и Пољопривредне саветодавне и стручне службе-Колари, према следећем распореду:

1)               Дана 11.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Удовицама за заинтересоване произвођаче из Сеона, Удовица, Петријева, Ландола, Водња и Вучака.

         

2)               Дана 12.01.2018. године са почетком у 17 часова у Основној Школи у Друговцу за заинтересоване произвођаче из Колара, Биновца, Бадљевице, Малог Орашја, Суводола, Друговца и Луњевца.

  

3)               Дана 16.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Михајловцу за заинтересоване произвођаче из Доброг Дола, Врбовца, Раље и Михајловца.

  

4)               Дана 17.01.2018. године са почетком у 17 часова у Дому културе у Радинцу за заинтересоване произвођаче из Липа, Шалинца, Кулича, Вранова и Радинца.

  

5)               Дана 18.01.2018. године са почетком у 17 часова у Основној Школи у Осипаоници за заинтересоване произвођаче из Мале Крсне, Скобаља, Лугавчине, Сараораца и Осипаонице.

  

Одсек за пољопривреду Градске управе Града Смедерева