Obaveštenje JKP Vodovod Smederevo Obnovljena stolarija i sportski tereni u OŠ Ivo Andrić u Radincu Održana studijska poseta Lionu u vezi sa stvaranjem pristupačnog okruženja Kup Srbije u karateu za poletarce, nade i kadete počeo je danas u Smederevu Završena sanacija kotlarnice u objektu Veseli cvetovi na Carini


Obaveštenje o održavanju javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu

Grad Smederevo poziva sve građane i građanke da  se, u okviru postupka pripreme budžeta za 2020. godinu, upoznaju sa Nacrtom Odluke o budžetu grada Smedereva za narednu godinu.

 

 Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu i Upitnik za prikupljanje predloga i komentara građana na Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu  objavljeni su na internet stranici grada Smedereva www.smederevo.org.rs u okviru banera: Budžet grada Smedereva.

 

            Javna rasprava  o  Nacrtu odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu održaće se 25. oktobra 2019. godine (petak) u Skupštinskoj sali grada Smedereva, ulica Omladinska 1, sa početkom u 10 sati.

 

Imajući u vidu javni interes i cilj da se na najbolji mogući način iskoriste sredstva sa kojima raspolažemo, pozivamo vas da date svoje predloge i komentare.

 

            Obaveštavamo vas da popunjen Upitnik za prikupljanje predloga i komentara građana na Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu dostavite najkasnije do četvrtka 24.10.2019. godine do 13 sati Odeljenju za finansije i lokalnu poresku administraciju Gradske uprave grada Smedereva i to:

1.      putem elektronske pošte na e-mail adresu: nacelnik.finansije@smederevo.org.rs ili

2.      pisanim putem - Gradska uprava grada Smedereva, Odeljenje za finansije i lokalnu poresku administraciju, sa naznakom Upitnik za Budžet 2020. godine predajom na pisarnici Gradske uprave.